Red Gym Gold

Str. Tazlăului, Nr. 7A

Red Gym Premium

Str. Nicolae Titulescu, Nr. 6 A-B

Red Gym Bucium

Str. Buciumului, Nr. 23
Despre noi

RedGym

Antrenează-te la nivel premium!
Red Gym este o familie de săli de fitness compusă din trei locații distincte: Red Gym, Red Gym Gold și Red Gym Premium. Cu un număr impresionant de cel puțin 70 de aparate de fitness și cardio de ultimă generație în fiecare sală, vă punem la dispoziție cele mai bune instrumente pentru a vă atinge obiectivele de fitness.

ANTRENEAZĂ-TE CU NOI

Echipa Red Gym

Ionut Ionesi

Ionut Ionesi

RedGym

Cu experiență de peste 33 de ani în culturism și fitness, Ionuț aduce cunoștințe extinse și un palmares de medalii la competiții naționale, completând astfel echipa noastră.
Mona Ionesi

Mona Ionesi

RedGym

Economistă, absolventă a cursului de instructor fitness-aerobic, și cu 25 de ani de experiență în sport, Mona a transformat fitnessul într-un stil de viață și un business.
Alina Elena Ghistreanu

Alina Elena Ghistreanu

RedGym

Alina este instructor de aerobic și Rebound AAS, cu certificare de la Aerobic Fitness Academy din Iași, aducând pasiune și energie la fiecare antrenament din sălile RedGym.

Dan Blaga

Dan Blaga

RedGym

Cu o pasiune arzătoare pentru box de la vârsta de 14 ani și o experiență de peste 30 de ani ca instructor sportiv la secția de Box, Dan aduce o expertiză valoroasă la echipa noastră de fitness.
Diana Andreea Tingaiala

Diana Andreea Tingaiala

RedGym

Absolventă a cursului de Instructor fitness-aerobic și antrenor personal, aduce cunoștințe proaspete și pasiune pentru fitness, promovând un stil de viață sănătos.
Andreea Maria Citea

Andreea Maria Citea

RedGym

Recepționera noastră, aduce un zâmbet prietenos și expertiză în administrarea afacerilor. Veți beneficia de un mediu primitor și de suport profesional în fiecare vizită la RedGym.
Andreea Marina Solomon

Andreea Marina Solomon

RedGym

Absolventă a Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, aduce prospețime și cunoștințe noi.Veți experimenta o primire călduroasă și asistență de înaltă calitate în cadrul sălii noastre.
Geanina Corciu

Geanina Corciu

RedGym

Geanina, cu experiență în asistența medicală și ca voluntar SMURD, aduce o primire călduroasă și suport profesional în echipa noastră, fiind dedicată servirii clienților noștri.